tiistai 14. heinäkuuta 2009

Ensimmäinen tapaaminen Kiasman kahvilassa 22.7 klo 18

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Medusan lauttaa. Teos on kollektiivinen yhteisveistos ja prosessi. Tarkoituksenamme on opetella käsittelemään rakentamaamme lauttaa, seilata sillä Töölönlahtea ja keskustella yhteiskunnallisista aiheista, kuten selviytymisestä, talouskriisistä, ilmaston muutoksesta ja tietenkin Medusan lautan tarinasta. 
Teoksen tulkinta, käyttö ja lopullinen ulkoasu määrittyy kuitenkin lopullisesti vasta prosessiin osallistuvien tekijöittensä kautt
a

Tekeminen pääsee siis kunnolla käyntiin muutaman viikon päästä Töölönlahden rannassa. Vielä on paljon tehtävää. Pitää tehdä juliste, esivalmistella rakenteita, mastoa ja purjeita. Aika Töölönlahdella on kuitenkin sen verran lyhyt, että kaiken pitää toimia jouhevasti kun tilanne iskee päälle.
Uskon että tapahtuman aihe ja tekemisen muoto herättää kiinnostuneita, pääsemmehän seilaamaan Helsingin keskeistä vesialuetta pelkän "talkoo-osallistumisen" hinnalla.
Haluan, että osaliistujat tuovat rohkeasti myös omaa luovaa näkemystään lautan ulkoasuun, kuitenkin huomioiden toiset tekijät ja lautan yleisen turvallisuuden.
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti